понеділок, 9 грудня 2013 р.

Гаспра - 2013

VI Міжнародна науково - практична конференція
Обдаровані діти - інтелектуальний потенціал держави
Учасники конференції із головою організаційного комітету Камишиним Володимиром Вікторовичем


  2630 вересня 2013 р. у смт. Гаспра АР Крим відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Обдаровані діти – інтелектуальний потенціал держави». Це вже шостий науковий форум, ініційований Інститутом обдарованої дитини НАПН України, який зібрав представників наукової спільноти з багатьох Інститутів НАПН України, педагогічних університетів та інститутів ППО, практиків шкільної та позашкільної освіти, керівників відділів освіти, а також представників громадських організацій.


Головне завдання конференції - обмін досвідом представників українських та іноземних державних і неурядових освітніх установ, педагогів із різних країн світу з питань розробки нових наукових підходів у визначенні та діагностиці обдарованості, інноваційних технологій та перспективних напрямків методологій роботи з обдарованими особистостями.
Засідання секцій: презентації та майстер - класи. Виступ Людмили Савченко, координатора освітніх програм корпорації Intel в Україні.


 Чудова конференція, так само як теми та учасники.

Було, безумовно, приємно бути присутніми на цій конференції, яка стала дуже інформативною та інтелектуально стимулюючою.

У цьому році учасники зустрілися в мальовничому місці під Ялтою (смт. Гаспра).


Чарівні краєвиди Криму. Воронцовський палац.
Під час екскурсії.


Учасники  щиро вдячні всім організаторам за можливість взяти участь у такій цікавій конференції, зустріти нових друзів, дізнатися багато нової і корисної інформації.
 Бажаємо всім подальших досягнень разом з Intel "Шлях до успіху"!




1 коментар: