неділю, 25 січня 2015 р.

Про наші плани

     Не дивлячись на те, що протягом останнього часу на нашому блозі не публікувалися свіжі статті й складається враження, що у порівнянні з минулим роком програма Інтел "Шлях до успіху" у Миколаївській області реалізується не так активно, можу Вас завірити, шановні колеги, що це зовсім не так. 
    У цьому навчальному році у нашій області за програмою "Шлях до успіху" навчається 25 груп учнів. Загальна кількість учнів, яка навчається за програмою - 312 дітей. Перевага надається викладанню курсу "Комп'ютерні технології для місцевої спільноти". 
   У березні планується провести майстер-клас для тих фасилітаторів, які продовжують у цьому році працювати за програмою або ж планують повернутися до викладання у наступному навчальному році. Під час проведення майстер-класу у нас буде можливість поспілкуватися між собою та обговорити перспективи подальшої роботи педагогів за програмою. Прошу Вас вибрати шляхом голосування найбільш зручний для вас день проведення цього заходу. Посилання на форму для голосування подається нижче. 

Немає коментарів:

Дописати коментар