понеділок, 10 червня 2013 р.

Матеріали проекту "Виставка рукоділля"

В ході реалізації проекту у 2013р.  "Виставка рукоділля" учні 6В ЮЗШ № 4 м. Южноукраїнська  підготували такі матеріали: відгуки про виставку,






Лист- звернення                                                          Intel® «Шлях до успіху»


Лист- звернення
працівників музейного
комплексу «Козацької слави та
військової техніки»

Шановні працівники музею м. Южноукраїнська!



     До Вас звертаються учні ЗОШ № 4.
     В цьому році ми, учні 6-В, навчаємось факультативно за навчальною програмою Intel® “Шлях до успіху». Вона призначена для школярів середньої, старшої школи і молоді до 25 років та дозволяє опанувати комп’ютерну грамотність, навчитися критичному мисленню та співпраці.
     Програма створена компанією Intel у співробітництві з освітніми урядовими організаціями різних країн та почала широко впроваджуватися в Україні у січні 2009 р. в рамках проекту Програми Розвитку ООН “Соціальна інтеграція та розвиток громадянської відповідальності молоді в Україні”.        Зараз програма впроваджується РМЦ "АЙОРН".
      Курс спрямовано на активне залучення учнів 5-8 класів до життя громади - школи, мікрорайону, села, міста та пошуку шляхів розвитку місцевої спільноти. Протягом перших 10 занять учні, працюючи в парах, створюють розробки для місцевої спільноти за допомогою комп'ютера. Вони виконують завдання у програмах створення презентацій, у графічному і текстовому редакторах, електронних таблицях та використовують Інтернет.
На наступних 6 заняттях учні працюють у групах з 3-5 осіб над розробкою та виконанням соціальних міні-проектів на одну із запропонованих тем.
     У нашій школі вже не перший рік проводяться виставки рукоділля. З кожним роком кількість виробів збільшується, тому ми задумали спробувати організувати таку виставку на рівні міста. Для цього просимо вашої допомоги в організації виставки «Рукоділля в нашому місті».
    Ми плануємо зібрати роботи майстрів та аматорів декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва міста і представити їх на виставці з метою розповсюдження,  дослідження, відродження, збереження, популяризація декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва,
     Сподіваємось на вашу підтримку.



З повагою учні 6-В

 оголошення



квітень 2013

До Дня міста
За  ініціативою учнів 6-В класу  ЮЗШ №4, вихованців гуртка
Intel® «Шлях до успіху»

   З 17 травня 2013 року в музейному комплексі «Козацької слави та військової техніки» м. Южноукраїнська, який знаходиться за адресою вул. Набережна Енергетиків, 12-а розпочинає роботу виставка майстрів та аматорів народного рукоділля «Золоті  руки».
       Запрошуємо взяти участь у проекті творчих дітей та дорослих, які вміють гарно шити, вишивати, в’язати тощо, які мають неординарну фантазію і золоті руки, в яких звичайний предмет отримує нове життя і вишукане перетворення. Якщо маєте бажання показати свої роботи, виконані руками, спільноті, то приносьте їх на виставку. По закінченні виставки експонати повертаються їх власникам.
       Роботи приймаються з 10 квітня по 10 травня 2013 року у к.322, школи № 4 за адресою вул. Леніні, 16.
 Попередньо телефонуйте за номерами:  0985617005 та 0639394791.

запрошення на відкриття виставки




Запрошення

Шановний Євген Анатолійович!

Запрошуємо Вас на відкриття виставки «Золоті руки».
Чекаємо на вас 17 травня 2013 року о 14.00 у приміщенні музейного комплексу, що на Меморіалі.

Учні 6В класу ЮЗШ №4

 анкету
 Анкета учасника виставки майстрів та аматорів рукоділля «Золоті руки»
1.     Напишіть коротко автобіографію. (ПІБ, дату народження, де працюєте).
2.     Яким видом рукоділля займаєтесь? Скільки часу? Як навчились цьому?
3.     Чи передаєте комусь свої знання? Маєте бажання когось навчити? Що для цього треба?
4.     Чи хотіли б показувати свої роботи на виставках?
5.     Які роботи здаєте на виставку? Вкажіть їх кількість.
6.     Чи хотіли б продати свої роботи?
7.     Чи згодні дати якийсь процент від виручених грошей на благодійність?
8.     Телефон.




2 коментарі:

  1. Оригінальний проект й чудова командна робота! Бажаю успіхів в конкурсі проектів.

    ВідповістиВидалити
  2. Дорогі мої колеги - Ольго та Свтлано! Вітаю Вас із таким чудовим і клопітким проектом. Молодці ви і ваші діти. Щиро рада за вас. Ви заслуговуєте на перемогу у конкурсі.

    ВідповістиВидалити